Glazovaná šunka

Glazovaná šunka

Tieto glazované plátky šunky sú skvelou alternatívou slaniny, ktorú môžete podávať na raňajky k obľúbenému volskému oku.

INGREDIENCIA

  • plátky šunky
  • med alebo javorový sirup
  • stolný olej na vyprážanie

POSTUP

  1. Na panvici rozohrejeme na strednom plameni trochu oleja a panvicu nakláňame, aby povrch ľahko zosklovatel.
  2. Na panvicu položíme plátky šunky v jednej vrstve.
  3. Plátky otočíme, keď zo spodnej strany začnú hnednúť.
  4. Pokvapkáme plátkami šunky malým množstvom medu alebo javorového sirupu.
  5. Šunku otočíme, aby sa obalila z oboch strán, a veľmi krátko opečieme do hneda (cukor sa môže rýchlo pripáliť).
  6. Vyberieme z panvice a podávame.
Plátky vyprážané šunky, volské oko a krajec chleba servírované na tanieri.
www.chinesegrandma.com

Blíži sa návšteva a iná oslava a potrebujete narýchlo pripraviť skvelé občerstvenie? Inšpirujte sa našimi receptami na údeninové pochúťky !

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.