Recepty na krehké kuracie mäso s nadýchanými gnocchi. Pripravte si túto lahôdku ako praví Taliani

Recepty na mäkké gnocchi s lahodným kuracím mäsom, sú tak lahodné!

Skúste ich v najrôznejších kombináciách a vyberte si svoju najobľúbenejšiu?

Akými začnete?

Ako si pripraviť domáce zemiakové gnocchi?

  • 1 kg zemiakov
  • 350 g polohrubej múky

Postup

  • Zemiaky umyte (nelúpte!) a vložte ich do hrnca. Zalejeme studenou vodou a privedieme do varu.
  • Varte asi 20 minút.
  • Múkou posypte na pracovnú plochu.
  • Ešte horúce zemiaky roztlačíme a pridáme k múke.
  • Zemiaky zapracujeme s múkou, kým nezískate mäkké, vláčne cesto.
  • Cesto rozvaľkajte na kláty s hrúbkou asi 2 cm a nakrájajte ich na kúsky.
  • Na varenie nokov priveďte do varu veľký hrniec s osolenou vodou a pridajte halušky.
  • Akonáhle halušky začnú plávať, sú hotové (obvykle to trvá 2 až 3 minúty).

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.