Grilovaná bábika plnená sušenými paradajkami a bazalkou

Grilovaná bábika plnená sušenými paradajkami a bazalkou

Zabudnite na vysušenú bábiku z grilu! Tento recept vám zaručí, že budete mať dokonalú bábiku, ktorá sa vám bude rozplývať v ústach. Mňam!

Čo budete potrebovať

  • 60 g strúhaného parmezánu
  • 30 g čerstvej bazalky, nasekané
  • 60 g opečených píniových orieškov
  • 125 sušených paradajok, nakrájaných
  • 750 g bravčovej bábiky, bez striebornej kože
  • 2 lyžičky prelisovanej cesnaku
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup

  • Predhrejte gril na stredne vysokú teplotu.
  • V miske zmiešajte sušené paradajky s parmezánom, bazalkou a píniovými orieškami.
  • V prípade potreby pridajte cesnak.
  • Dochuťte soľou a korením.
  • Bravčovú bábiku pozdĺžne prerežte, ale nie celú.
  • Paradajkovú zmes položte pozdĺž stredu bábiky.
  • Bábiku opäť uzavrite a zviažte.
  • Mäso položte na rozpálený, dobre naolejovaný gril a zatvorte veko.
  • Grilujte 18 až 20 minút, kým vnútorná teplota mäsa nedosiahne na teplomere 68 °C.
  • Užite si to!
Nakrájaná bábika z grilu plnená zmesou paradajok a bazalky na tanieri so zeleninou.
www.5ingredients15minutes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.