Zabudnite na vysušenú bábiku z grilu! Tento recept vám zaručí, že budete mať dokonalú bábiku, ktorá sa vám bude rozplývať v ústach. Mňam!
Čo budete potrebovať
- 60 g strúhaného parmezánu
- 30 g čerstvej bazalky, nasekané
- 60 g opečených píniových orieškov
- 125 sušených paradajok, nakrájaných
- 750 g bravčovej bábiky, bez striebornej kože
- 2 lyžičky prelisovanej cesnaku
- soľ a korenie podľa chuti
Postup
- Predhrejte gril na stredne vysokú teplotu.
- V miske zmiešajte sušené paradajky s parmezánom, bazalkou a píniovými orieškami.
- V prípade potreby pridajte cesnak.
- Dochuťte soľou a korením.
- Bravčovú bábiku pozdĺžne prerežte, ale nie celú.
- Paradajkovú zmes položte pozdĺž stredu bábiky.
- Bábiku opäť uzavrite a zviažte.
- Mäso položte na rozpálený, dobre naolejovaný gril a zatvorte veko.
- Grilujte 18 až 20 minút, kým vnútorná teplota mäsa nedosiahne na teplomere 68 °C.
- Užite si to!