Šťavnaté mäso plné výraznej chuti, to nájdete v týchto receptoch na grilovanú krkovicu!
Vychutnajte si ho na niekoľko rôznych spôsobov a nájdite ten najlepší, ktorý vám bude chutiť.
S čím začnete?
Naše recepty
Ako marinovať bravčovú krkovičku?
Je mnoho spôsobov, ako marinovať bravčovú krkovičku, ale najdôležitejšie je vybrať si marinádu, ktorá doplní chuť mäsa.
Bravčová krkovica je tučný kus mäsa, takže jej môže dodať výraznú chuť korenia bez toho, aby sa jej chuť stratila.
Niektoré dobré korenia na marinovanie bravčovej krkovice zahŕňajú sójovú omáčku, jablkový ocot, cesnak a zázvor.
Pri marinovaní bravčovej krkovice nezabudnite marinádu vmasírovať do mäsa, aby bola rovnomerne rozprestretá. Môžete tiež do mäsa urobiť plytké rezy, ktoré pomôžu marináde preniknúť hlbšie. Bravčovú krkovičku marinujte aspoň 3 hodiny, pokiaľ možno cez noc.