Grilovaná toskánska zelenina s parmezánom

Grilovaná toskánska zelenina s parmezánom

Cuketa s paprikou sú obľúbenou zeleninou as prídavkom skvelého parmezánu a byliniek sa vám na stole ocitne skutočná lahôdka!

INGREDIENCIA

  • 4 mladšie cukety
  • 3 červenej a žltej papriky
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • 100 g parmezánu
  • možno pridať čerstvé bylinky – petržlen, bazalku

POSTUP

  1. Predhrejte rúru s grilom na teplotu 180°C.
  2. Cukety umyte a nakrájajte na kolieska.
  3. Papriky umyte, očistite a nakrájajte na stredne tenké prúžky.
  4. Zeleninu premiešajte s olivovým olejom.
  5. Zmes zeleniny klaďte na alobal a zabaľte do balíčka.
  6. Grilujte v rúre pri teplote 220 ° C asi 20 minút.
  7. Alobal uvoľnite a dopečte na grile ešte 10 minút.
  8. Grilovanú zeleninu posypte jemne strúhaným parmezánom.
Zelenina z grilu zabalená v alobale a zasypaná parmezánom.
www.kraftrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.