Je to mastné, je to sýte, ale tak neskutočne dobré!
Áno, hovoríme tu o receptoch na grilované bravčové koleno!
Zabudnite na low carb, zdravé a fit dobroty, toto je nefalšovaná kulinárska bomba!
Zahryznite sa s nami!
Naše recepty
Prečo sa používa ocot pre chrumkavú kožičku?
Potieranie bravčovej kože octom a následné posypanie solí absorbuje vlhkosť z bravčovej kože, čo má za následok vytvorenie nádherných tukových pľuzgierov, a to sa rovná chrumkavým výsledkom. Pred samotným pečením, ale umiestnite bravčové koleno na noc do chladničky NEZAKRYTÉ a koža vyschne. Keď si začnete predhrievať rúru, vyberte ho z chladničky a nechajte ho vrátiť sa na izbovú teplotu.
Biely ocot pomáha vysušovať kožu – ale jeho druhotným účelom je odstrániť aj zápach!
Toto je naozaj jednoduchý a zaručený spôsob, ako urobiť dokonalú kôrku pričom mäso zostane veľmi šťavnaté a mäkké, bez nepríjemného zápachu.