Dokonalé recepty s kolenom z grilu! Túto dobrotu musíte ochutnať

Je to mastné, je to sýte, ale tak neskutočne dobré!

Áno, hovoríme tu o receptoch na grilované bravčové koleno!

Zabudnite na low carb, zdravé a fit dobroty, toto je nefalšovaná kulinárska bomba!

Zahryznite sa s nami!

Prečo sa používa ocot pre chrumkavú kožičku?

Potieranie bravčovej kože octom a následné posypanie solí absorbuje vlhkosť z bravčovej kože, čo má za následok vytvorenie nádherných tukových pľuzgierov, a to sa rovná chrumkavým výsledkom. Pred samotným pečením, ale umiestnite bravčové koleno na noc do chladničky NEZAKRYTÉ a koža vyschne. Keď si začnete predhrievať rúru, vyberte ho z chladničky a nechajte ho vrátiť sa na izbovú teplotu.

Biely ocot pomáha vysušovať kožu – ale jeho druhotným účelom je odstrániť aj zápach!

Toto je naozaj jednoduchý a zaručený spôsob, ako urobiť dokonalú kôrku pričom mäso zostane veľmi šťavnaté a mäkké, bez nepríjemného zápachu.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.