Už cítite tú vôňu grilovaných rebier? Nie? Tak rýchlo ich bežte naložiť a potom ugrilovať, pretože ten výsledok je jednoducho vynikajúci.
Ingrediencie
- 2 kg rebier
- soľ
Ingrediencie na marinádu
- 16 lyžíc oleja
- 10 lyžíc sójovej omáčky
- 10 lyžíc medu
- 3 lyžice paradajkového pretlaku
- štipka zázvoru
- 4 lyžice chilli
Postup
- Bravčové rebierka dôkladne operte a osušte a potom dostatočne osoľte.
- V mise zmiešajte olej spolu so sójovou omáčkou, paradajkovým pretlakom a medom.
- Potom pridajte podľa chuti mletý zázvor, chilli, soľ, korenie. (Môžete korenie nakombinovať podľa vašich preferencií)
- Do hotovej marinády vložte rebierka a nechajte odležať (najlepšie cez noc).
- Naložené a odležané rebierka sú pripravené na opekanie. Pečte dozlatista za častého potierania marinády a otáčania.
- Ugrilované rebierka podávajte najlepšie s čerstvým chlebom či bagetkou.
Premýšľate aký si zaobstarať gril? Prečítajte si naše recenzie na najlepšie kontaktné grily . Iste vám to pri výbere pomôže.