Grilované rebierka

Grilované rebierka

Už cítite tú vôňu grilovaných rebier? Nie? Tak rýchlo ich bežte naložiť a potom ugrilovať, pretože ten výsledok je jednoducho vynikajúci.

Ingrediencie

  • 2 kg rebier
  • soľ

Ingrediencie na marinádu

  • 16 lyžíc oleja
  • 10 lyžíc sójovej omáčky
  • 10 lyžíc medu
  • 3 lyžice paradajkového pretlaku
  • štipka zázvoru
  • 4 lyžice chilli

Postup

  • Bravčové rebierka dôkladne operte a osušte a potom dostatočne osoľte.
  • V mise zmiešajte olej spolu so sójovou omáčkou, paradajkovým pretlakom a medom.
  • Potom pridajte podľa chuti mletý zázvor, chilli, soľ, korenie. (Môžete korenie nakombinovať podľa vašich preferencií)
  • Do hotovej marinády vložte rebierka a nechajte odležať (najlepšie cez noc).
  • Naložené a odležané rebierka sú pripravené na opekanie. Pečte dozlatista za častého potierania marinády a otáčania.
  • Ugrilované rebierka podávajte najlepšie s čerstvým chlebom či bagetkou.
Upečené rebrá s grilovacou marinádou.
Zdroj: sixsistersstuff.com

Premýšľate aký si zaobstarať gril? Prečítajte si naše recenzie na najlepšie kontaktné grily . Iste vám to pri výbere pomôže.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.