Grilovaný hermelín s olivami

Grilovaný hermelín s olivami

K letu patrí grilovanie ak nemu aj šťavnaté steaky, misky plné čerstvého šalátu a …GRILOVANÝ HERMELÍN! Pochutnajú si na ňom mäsožravce aj vegetariáni a je to rýchla a jednoduchá pochúťka, ktorú pripravíte raz dva.

INGREDIENCIA

  • 2 hermelíny
  • 1 červená cibuľa
  • 10 zelených olív plnených cesnakom
  • 4 strúčiky cesnaku
  • trocha oleja
  • grilovacie korenie
  • pizza korenie

POSTUP

  • Najprv si nastrihajte 2 kusy alobalu, väčšie štvorce, aby ste ich mohli aj s plnkou zavinúť do balíčka.
  • Nakrájajte si červenú cibuľu a zelené olivy.
  • Hermelín vyberte z alobalu a ten vyhoďte.
  • Do stredu alobalu nalejte trošku oleja, posypte grilovacím korením a naň položte hermelín.
  • Hermelín posypte pripravenou cibuľou a olivami, vrch aj dookola.
  • Pokvapkajte troškou oleja, zasyptee pizza korením, zaviňte do balíčkov a dáme na gril.
  • Podávajte s domácimi chipsmi alebo pečenými zemiakmi s rozmarínom, prípadne len tak so šalátom.
Hermelín v alobale s olivami a červenou cibuľkou.
www.tinkinerecepty.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.