K letu patrí grilovanie ak nemu aj šťavnaté steaky, misky plné čerstvého šalátu a …GRILOVANÝ HERMELÍN! Pochutnajú si na ňom mäsožravce aj vegetariáni a je to rýchla a jednoduchá pochúťka, ktorú pripravíte raz dva.
INGREDIENCIA
- 2 hermelíny
- 1 červená cibuľa
- 10 zelených olív plnených cesnakom
- 4 strúčiky cesnaku
- trocha oleja
- grilovacie korenie
- pizza korenie
POSTUP
- Najprv si nastrihajte 2 kusy alobalu, väčšie štvorce, aby ste ich mohli aj s plnkou zavinúť do balíčka.
- Nakrájajte si červenú cibuľu a zelené olivy.
- Hermelín vyberte z alobalu a ten vyhoďte.
- Do stredu alobalu nalejte trošku oleja, posypte grilovacím korením a naň položte hermelín.
- Hermelín posypte pripravenou cibuľou a olivami, vrch aj dookola.
- Pokvapkajte troškou oleja, zasyptee pizza korením, zaviňte do balíčkov a dáme na gril.
- Podávajte s domácimi chipsmi alebo pečenými zemiakmi s rozmarínom, prípadne len tak so šalátom.