Grilovaný kapor s provensálskym korením

Grilovaný kapor s provensálskym korením

Tento recept je neuveriteľne jednoduchý a potrebujete naň iba pár surovín. Chuť je ale výborná a vy si rozhodne pochutnáte!

Čo budete potrebovať

  • 4 porcie kapra
  • 4 lyžičky provensálskeho korenia
  • 1 lyžička drvenej rasce
  • kôpor podľa chuti
  • soľ, korenie
  • 1 – 1,5 dcl oleja

Postup

  • Jednotlivé porcie kapra umyte a osušte.
  • Každú porciu potrite olejom, posypte drvenou rascou, provensálskym korením a kôprom podľa chuti.
  • Osoľte a okoreňte.
  • Kapra vložte priamo na rozpálený grilovací rošt grilu az každej strany grilujte po dobu 8 – 10 minút, do chvíle, keď sa na mäse začnú objavovať typické zlatohnedé mriežky.
  • Podávajte s pečivom a zeleninovou oblohou.
Grilované kusy kapra na tanieri s cherry paradajkami.
www.grilykrby.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.