Tento recept je neuveriteľne jednoduchý a potrebujete naň iba pár surovín. Chuť je ale výborná a vy si rozhodne pochutnáte!
Čo budete potrebovať
- 4 porcie kapra
- 4 lyžičky provensálskeho korenia
- 1 lyžička drvenej rasce
- kôpor podľa chuti
- soľ, korenie
- 1 – 1,5 dcl oleja
Postup
- Jednotlivé porcie kapra umyte a osušte.
- Každú porciu potrite olejom, posypte drvenou rascou, provensálskym korením a kôprom podľa chuti.
- Osoľte a okoreňte.
- Kapra vložte priamo na rozpálený grilovací rošt grilu az každej strany grilujte po dobu 8 – 10 minút, do chvíle, keď sa na mäse začnú objavovať typické zlatohnedé mriežky.
- Podávajte s pečivom a zeleninovou oblohou.