Pre milovníkov grilovaných rýb máme tento úžasný a rýchly recept na bylinkového pstruha. Ingrediencie sú na 1ks ryby.
Ingrediencie
- 1 vypitvaný a očistený pstruh
- 1 plátok masla
- 3 vetvičky rozmarínu
- 2 vetvičky čerstvého tymiánu
- 2-3 plátky bio citróna
- Soľ
- Olivový olej na potretie
Postup
- Najprv osoľte pstruha zvnútra aj z vonkajšej strany. Dovnútra dajte plátok masla, rozmarín, tymian a plátky citróna.
- Rybu nakoniec potrite olivovým olejom a môžete grilovať.
- Z každej strany grilujte cca 8-10 minút a otáčajte opatrne, aby nevytekalo maslo. (Otáčajte chrbtom dole)
- Hotového pstruha podávajte s pečivom alebo s čímkoľvek, čo máte radi.