Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh

Pre milovníkov grilovaných rýb máme tento úžasný a rýchly recept na bylinkového pstruha. Ingrediencie sú na 1ks ryby.

Ingrediencie

  • 1 vypitvaný a očistený pstruh
  • 1 plátok masla
  • 3 vetvičky rozmarínu
  • 2 vetvičky čerstvého tymiánu
  • 2-3 plátky bio citróna
  • Soľ
  • Olivový olej na potretie

Postup

  • Najprv osoľte pstruha zvnútra aj z vonkajšej strany. Dovnútra dajte plátok masla, rozmarín, tymian a plátky citróna.
  • Rybu nakoniec potrite olivovým olejom a môžete grilovať.
  • Z každej strany grilujte cca 8-10 minút a otáčajte opatrne, aby nevytekalo maslo. (Otáčajte chrbtom dole)
  • Hotového pstruha podávajte s pečivom alebo s čímkoľvek, čo máte radi.
Opekaná ryba s grilovaným ananásom a zeleninou.
Zdroj: brooklynsupper.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.