Grilovaný pstruh v alobale

Grilovaný pstruh v alobale

Veľmi ľahký recept na pstruha z grilu vyžaduje iba 4 prísady a je hotový za menej ako 25 minút. Je tiež nízkosacharidový a bezlepkový! Perfektný ako večera vo vyťaženom týždni. Ak hľadáte ďalšie recepty s rybami, pozrite sa na našich 5 receptov s lososom na masle , ktoré si musíte urobiť na večeru.

Čo budeme potrebovať

  • 450 g filétov z pstruha dúhového
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 lyžice rozpusteného masla (môžete použiť ghí)
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička mletého kôpru

Postup

  • Predhrejte rúru na 180 stupňov.
  • Odrežte list alobalu dostatočne veľký, aby sa pstruh úplne zabalil.
  • Vložte pstruha do alobalu.
  • Dochuťte ho soľou a korením.
  • Pstruha pokvapkajte rozpusteným maslom.
  • Navrch dajte mletý cesnak a čerstvý mletý kôpor.
  • Strany fólie prehneme cez pstruha a úplne ho zakryte.
  • Pečte asi 13 minút.
  • Potom otvorte alobal a opekajte na grile ďalšie 3 minúty.

Jedná sa o lahodný recept na grilovaného pstruha, ktorý sa naozaj hodí k roztlačenému karfiolu, karfiolovej ryži , pečeným zeleným fazuľkám alebo dokonca pečenému ružičkovému kelu . Ale pokiaľ vám nevadí jesť sacharidy, môžete túto rybu podávať s lahodnou pečenou ryžou.

Celá ryba zabalená v alobale a upečená so zeleninou.
Zdroj: stonegableblog.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.