Guláš z bravčového mäsa a maslových fazule

Guláš z bravčového mäsa a maslových fazule

Jednoduchý a rýchly bravčový guláš s maslovými fazuľami, ktorý si obľúbite nielen pre jeho jednoduchosť, ale aj pre vynikajúcu chuť!

INGREDIENCIA

  • 2 strúčiky rozotreného cesnaku
  • 1 nakrájaná čerstvá chilli paprička
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 najemno nakrájaná cibuľa
  • 800 g bravčovej bábiky, nakrájané na kúsky veľkosti sústa
  • 400 g konzervovaných nakrájaných paradajok
  • ½ lyžičky údené papriky
  • 400 g konzervovaných scedených maslových fazule
  • nasekaná čerstvá petržlenová vňať

POSTUP

  • Strúčiky prelisovaného cesnaku, nasekanú čerstvú čili papričku a olivový olej dajte do veľkej panvice na stredný až mierny oheň a restujte 1 minútu.
  • Pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a restujte ďalších 5 minút.
  • Pridajte kocky bravčovej bábiky veľkosti sústa a opekajte 4–5 minút.
  • Potom pridajte nakrájané paradajky a údenú papriku a 10 minút varte domäkka.
  • Nakoniec pridajte scedené maslové fazule z plechovky a prehrievajte 5 minút.
  • Podľa chuti okoreňte, posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte.
Bravčový guláš s maslovými fazuľami v mištičke.
www.taste.co.za

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.