Jednoduchý a rýchly bravčový guláš s maslovými fazuľami, ktorý si obľúbite nielen pre jeho jednoduchosť, ale aj pre vynikajúcu chuť!
INGREDIENCIA
- 2 strúčiky rozotreného cesnaku
- 1 nakrájaná čerstvá chilli paprička
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 najemno nakrájaná cibuľa
- 800 g bravčovej bábiky, nakrájané na kúsky veľkosti sústa
- 400 g konzervovaných nakrájaných paradajok
- ½ lyžičky údené papriky
- 400 g konzervovaných scedených maslových fazule
- nasekaná čerstvá petržlenová vňať
POSTUP
- Strúčiky prelisovaného cesnaku, nasekanú čerstvú čili papričku a olivový olej dajte do veľkej panvice na stredný až mierny oheň a restujte 1 minútu.
- Pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a restujte ďalších 5 minút.
- Pridajte kocky bravčovej bábiky veľkosti sústa a opekajte 4–5 minút.
- Potom pridajte nakrájané paradajky a údenú papriku a 10 minút varte domäkka.
- Nakoniec pridajte scedené maslové fazule z plechovky a prehrievajte 5 minút.
- Podľa chuti okoreňte, posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte.