Gulášová polievka s mäsom z bielkov

Gulášová polievka s mäsom z bielkov

Niečo na zahriatie tela a pohladenie na duši. Vychutnajte si túto polievku plnú živín a posilnite svoju imunitu ľahko a rýchlo.

Čo budeme potrebovať

  1. 200 g šmakúna (nakrájaného na malé kúsky)
  2. 2 lyžice oleja
  3. Stredná cibuľa
  4. Strúčik cesnaku
  5. 150 ml vývaru
  6. 60 ml kečupu
  7. 2 lyžice hladkej múky
  8. ½ lyžičky gulášového korenia
  9. Lyžička chilli
  10. Soľ
  11. Korenie

Postup

  1. Na oleji orestujeme dozlatista cibuľu
  2. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak, ½ vývaru
  3. Všetko privedieme do varu
  4. Potom pridáme na kocky nakrájaný šmakúň, kečup, soľ, korenie, chilli a korenie do gulášu
  5. Znovu polievku privedieme do varu
  6. Nariedime ju horúcou vodou, pridáme zvyšok bujónu
  7. Podľa potreby pridáme múku a polievku zahustíme
  8. Všetko prevaríme a podávame s kúskom obľúbeného pečiva, zemiakmi alebo s knedľou či ryžou

Polievku môžeme zahustiť väčším množstvom škrobu alebo múky a môžeme ju podávať so zemiakmi či knedľou alebo ryžou ako omáčku.

Pre klasický guláš sa nechajte inšpirovať našimi receptami, sú rovnako výborné!

Najlepšia polievka na zahriatie a posilnenie imunity s hromadou bielkovín.
Zdroj: craftbeering.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.