Hermelínová nátierka

Hermelínová nátierka

Jemnú chuť hermelínu by sme nemali prebíjať ďalším korením ani inými chuťovo výraznými ingredienciami.

Čo budeme potrebovať

  • 2 balenia Hermelínu
  • 350 g kyslej smotany
  • 4 jarné cibuľky
  • 3 lyžičky sladkej papriky
  • korenie
  • soľ

Postup

  1. Hermelín nastrúhame alebo vidličkou rozdrvíme.
  2. Pridáme kyslú smotanu, nakrájanú cibuľu.
  3. Dochutíme mletou paprikou, korením a soľou.
  4. Všetko poriadne vymiešame.
  5. Nátierku natierame na pečivo.
Skvelá nátierka z plesňového syra.
Zdroj: whereismyspoon.co

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.