Hermelínová nátierka

Hermelínová nátierka

Hermelín určite nesmie chýbať na silvestrovskom stole a prečo neskúsiť niečo iné ako klasické chlebíčky a jednohubky.

INGREDIENCIA

  • 2 ks syra Hermelín
  • 2 ks vajec, uvarených na tvrdo
  • 100 g bieleho jogurtu
  • 4 lyžice majonézy
  • 1 lyžička plnotučnej horčice
  • soľ a korenie
  • 1 jablko

POSTUP

  1. Do veľkej misy nahrubo nastrúhame syr a vajcia.
  2. Pridáme majonézu, biely jogurt, horčicu a cibuľu nakrájanú nadrobno.
  3. Potom už len osolíme a okoreníme.
  4. Môžeme zdobiť plátkami jablka.

Servírovať môžeme s čerstvou zeleninou na čerstvej bagete.

Nakrájaná bageta s hermelínovou nátierkou a čerstvými paradajkami
Zdroj: beautifuleatsandthings.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.