Recepty na dusené kapusta v 5 rôznych variantoch. Akú si vyberiete vy?

Biela a červená kapusta je neoddeliteľnou súčasťou slovenskej kuchyne.

Čo si ho ale pripraviť napríklad na ukrajinský spôsob?

Alebo radšej netradične so zemiakmi a chilli?

V tomto článku sa inšpirujte piatimi receptami s dusenou kapustou, ktoré vám stopercentne zachutia.

Ako najlepšie nakrájať kapusta

  1. Hlávku kapusty rozkrojte na dve rovnaké polovice.
  2. Položte každú polovicu plochou stranou dole a rozrežte vejpol.
  3. Teraz by ste mali mať 4 štvrtiny.
  4. Z každej štvrtiny odrežte jadro.
  5. Každú štvrtinu položte rovnou stranou dole a nakrájajte na plátky.
  6. Plátky nakrájajte na menšie štvorčeky.
  7. Hotovo!

Toto sú naše odporúčania na prípravu duseného kapusty a my dúfame, že ste spokojní a chutí vám. Ak vás zaujímajú aj ďalšie recepty z kapusty, inšpirujte sa napríklad návodmi na pečenú kapustu .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.