8 receptov s hlivou ustricovou v hlavnej úlohe. Aký z nich vyskúšate ako prvý?

Hliva ustricovitá je elixírom mladosti, vďaka ktorej sa aj z obyčajného pokrmu stane gurmánsky zážitok.

Má jemnú chuť a príjemnú hubovú arómu.

Vyskúšajte naše luxusné recepty s hlivou ustricovou v 8 rôznych variantoch!

Máme pre vás polievku, šalát aj omáčku.

Prajeme vám dobrú chuť!

Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie nerezových panvíc . Aké majú vlastnosti, povrchovú úpravu a ako vedú teplo? Predstavíme vám ich hlavné výhody a prípadné nedostatky.

  • Z hlivy ustricovej pripravujeme obvyklé hubové jedlá.
  • Predovšetkým ju dusíme alebo zapekáme so zeleninou , so zemiakmi, ryžou, cestovinami.
  • Niekedy dopĺňame alebo priamo zahusťujeme vajcami, syrom , pridávať môžeme aj smotanu.
  • Hlivu môžeme využiť aj do obľúbených hubníkov .
  • Môže byť využitá do omáčok či polievok , ale aj úplne samostatne.
  • Možno ju variť, smažiť, piecť, zapekať .
  • Môže byť predjedlom aj hlavným chodom , fantázii sa rozhodne medze nekladú

Pripravili sme si pre vás rozsiahly článok o hlive ustricovej . Ako je prospešná pre naše telo? Aké sú jej benefity? To všetko a oveľa viac sa dozviete v nasledujúcom článku!

Chutili vám pokrmy z hlivy podľa našich receptov? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.