Hliva ustricovitá je elixírom mladosti, vďaka ktorej sa aj z obyčajného pokrmu stane gurmánsky zážitok.
Má jemnú chuť a príjemnú hubovú arómu.
Vyskúšajte naše luxusné recepty s hlivou ustricovou v 8 rôznych variantoch!
Máme pre vás polievku, šalát aj omáčku.
Prajeme vám dobrú chuť!
Naše recepty
Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie nerezových panvíc . Aké majú vlastnosti, povrchovú úpravu a ako vedú teplo? Predstavíme vám ich hlavné výhody a prípadné nedostatky.
- Z hlivy ustricovej pripravujeme obvyklé hubové jedlá.
- Predovšetkým ju dusíme alebo zapekáme so zeleninou , so zemiakmi, ryžou, cestovinami.
- Niekedy dopĺňame alebo priamo zahusťujeme vajcami, syrom , pridávať môžeme aj smotanu.
- Hlivu môžeme využiť aj do obľúbených hubníkov .
- Môže byť využitá do omáčok či polievok , ale aj úplne samostatne.
- Možno ju variť, smažiť, piecť, zapekať .
- Môže byť predjedlom aj hlavným chodom , fantázii sa rozhodne medze nekladú
Pripravili sme si pre vás rozsiahly článok o hlive ustricovej . Ako je prospešná pre naše telo? Aké sú jej benefity? To všetko a oveľa viac sa dozviete v nasledujúcom článku!
Chutili vám pokrmy z hlivy podľa našich receptov? Napíšte nám do komentárov!