Hliva ustricovitá na panvici

Hliva ustricovitá na panvici

Hliva najlepšie chutí orestovaná na panvici. Vyskúšajte ju a spojte s akýmikoľvek cestovinami.

Ingrediencie

  • 500g hlivy ustricovej
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2-3 jarné cibuľky
  • Soľ a mleté korenie
  • Cestoviny

Postup

  • Hlivu očistite, odrežte konce nožičiek a klobúky natrhajte či nakrájajte na menšie kúsky.
  • V hlbokej panvici s pokrievkou si rozohrejte olivový olej, pridajte huby, prelisujte strúčiky cesnaku a restujte 2-3 minúty.
  • Stiahnite oheň na nižšiu teplotu, premiešajte, zakryte pokrievkou a duste 5 minút.
  • Medzitým si nakrájajte jarnú cibuľku a tesne pred podávaním jarnú cibuľku primiešajte do hlivy.
  • Podľa chuti osoľte, okoreňte a chvíľku ešte poduste.
  • Podávajte s uvarenými cestovinami a posypané jarnou cibuľkou.
Hubové rezance s nasekanou jarnou cibuľkou.
Zdroj: sugarnspicebyradhika.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.