Hovädzie flak mäsa. To stojí za to. Je plný bielkovín a železa.
Ingrediencie:
- 4 lyžice zmäknutého masla
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 lyžičky čerstvo nasekanej petržlenovej vňate
- 1 lyžička čerstvo nasekané pažítky
- 1 lyžička čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 lyžička čerstvo nasekaného tymiánu
- 1 kg hovädzieho vysokého roštenca
- soľ
- korenie
Postup:
- V mise si zmiešajte maslo s bylinkami a zabaľte do potravinovej fólie. Hotové bylinkové maslo si dajte vychladiť do chladničky na 20 minút.
- Steak si z oboch strán nasoľte a okoreňte.
- Dajte ho smažiť do teplovzdušnej fritézy pri 200 ° C na dobu 12-14 minút (ak si prajete medium, pre raw samozrejme zvoľte dobu kratšiu).
- V polovici doby steak otočte, aby sa rovnomerne prepiekol.
- Nakoniec potrite bylinkovým maslom a môžete podávať.