Každá národná kuchyňa má svoje tradičné pokrmy.
V slovenskej kuchyni nimi sú bravčové knedlo zelno, sviečková omáčka, ovocné knedle či zemiaková.
Dnes sa spoločne pozrieme na ďalšiu českú klasiku – recepty na hovädzie na cesnaku.
Tento obľúbený pokrm si ale predstavíme v mierne netradičných variantoch.
Zabudnite teda na chvíľu na zemiakovú knedľu a špenát a objavte s nami nové chuťové kombinácie!
Naše recepty
Výbornú ryžu ako prílohu zhotovíte v ryžovare. Na čo ďalšie sa hodí, vám povieme v našom hodnotení elektrických ryžovarov .
Často sa hovorí, že v jednoduchosti je krása. V tomto prípade to platí aj pre hovädzie mäso na cesnaku, pretože ako vidíte, okrem dvoch základných surovín, korenia, byliniek a masla či oleja takmer nič ďalšie nepotrebujete. Pokiaľ ide o množstvo cesnaku, môžete si ho samozrejme pri jednotlivých receptoch upraviť, teda pridať či ubrať, podľa toho, ako výraznej cesnakovej chuti dávate prednosť.