Hranolky z zeleru z teplovzdušnej fritézy

Hranolky z zeleru z teplovzdušnej fritézy

Hranolčeky, ktoré sú zvonku chrumkavé, vo vnútri krémové a navyše zdravé? To chcete! Vyskúšajte náš luxusný recept na perfektné zelerové hranolky z teplovzdušnej fritézy. A ak tohto kuchynského pomocníka stále nemáte doma, možno využijete naše recenzie teplovzdušných fritéz , kde vám poradíme, ako si vybrať tú najlepšiu.

Čo budete potrebovať

  • 1 zeler, olúpaný a nakrájaný na hranolky
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1/2 lyžičky cesnakového prášku
  • 1 lyžička soli
  • 1/2 lyžičky čierneho korenia

Postup

  • Predhrejte teplovzdušnú fritézu na 200˚C.
  • V stredne veľkej miske zmiešajte zelerové hranolky s olivovým olejom, cesnakovým práškom, oreganom a soľou a korením podľa chuti.
  • Do koša teplovzdušnej fritézy pridajte zelerové hranolky.
  • Varte 10 minút.
  • Zatraste košom, aby sa hranolky rozhádzali.
  • Varte ďalších 8 minút, alebo pokiaľ nebudú hranolky chrumkavé.
  • Dajte na tanier a podávajte.
Hranolčeky z zeleru v miske s vedľa položenou mištičkou s dipom.
www.forktospoon.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.