Uľahčite si pečenie s receptami na hrnčekové bábovky a potešte svojich blízkych.
Inšpirujte sa v našom článku a vykúzlite skvelé múčniky bez nutnosti váženia každej jednotlivej suroviny.
Záleží len na vás, ktorý recept sa stane vašim favoritom a budete sa k nemu s radosťou vracať.
Naše recepty
Naopak épaisse je hustý a ide o smotanu zrejúcu prostredníctvom baktérií a má podobnú hustotu ako kyslá smotana. Pokiaľ teda nemôžeme zohnať originálny produkt, môžeme ho v recepte zameniť práve smotanou na šľahanie či kyslou smotanou.
Na výrobu sa nesmú používať stabilizátory a konzervačné látky. Konzervovanie tohto francúzskeho mliečneho výrobku prebieha pomocou pasterácie, kedy sa do smotany pridajú mliečne baktérie. Smotana začne zrieť, po jednom dni skysne a ihneď sa tak začne meniť jej štruktúra.