Hubová omáčka na špagety

Hubová omáčka na špagety

Hubové špagety so smotanovou cesnakovo-bylinkovou omáčkou? Dobre, toto je veľká delikatesa na všetkých chuťových úrovniach.

Čo budeme potrebovať

  • 1 cibuľa
  • 500 g šampiňónov
  • 1/4 l vývaru alebo smotany
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 strúčiky cesnaku, prelisované
  • soľ, korenie, bylinky

Postup

  1. Šampiňóny nakrájame na plátky a podusíme na cibuľke a cesnaku.
  2. Keď zmäknú, podlejeme ich vývarom / smotanou.
  3. 2 minúty miešame, potom zahustíme hladkou múkou a okoreníme.
  4. Servírujeme s bylinkami.
Miska so špagetami a nakrájanými šampiňónmi, preliate omáčkou.
Zdroj: saltandlavender.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.