Hubová smaženica s krupicou

Hubová smaženica s krupicou

Už ste niekedy do smaženice skúsili pridať krupicu? Nie? Chyba! Vďaka nej vás pokrm skvele zasýti a vy ani nebudete potrebovať pečivo.

INGREDIENCIA

  • 500 g zmesi čerstvých húb (líšky, bedle, hnedé hríbiky)
  • 1 lyžica masla
  • 6 vajec
  • 2 lyžice detskej krupičky
  • soľ a korenie
  • drvená rasca

POSTUP

  1. Huby umyjeme, nakrájame a podusíme v 2 dl vody.
  2. Pridáme maslo, osolíme, okoreníme a pridáme rascu.
  3. Zaprášime krupicou a po chvíľke pridáme vajcia.
  4. Miešame do stuhnutia vajec.
  5. Pretože je tam krupica, netreba ani prikusovať chlieb, stačí obložiť zeleninou alebo pridať zeleninový šalát.
Vyprážané huby s krupicou servírované na tanieri.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.