Hubová vyprážačka s vajcami

Hubová vyprážačka s vajcami

Klasika, ktorá jednoducho nesklame! Pripravte si ju podľa nášho receptu a zaručene si pochutnáte.

INGREDIENCIA

  • 400 g huby (lesných)
  • 2 kusy vajec
  • 1 lyžica oleja +1 lyžica masla
  • 1 lyžička rasce
  • soľ
  • korenie
  • nasekaná petržlenová vňať

POSTUP

  1. Huby očistíme a pokrájame.
  2. Cibuľu nasekáme nadrobno.
  3. Na panvici rozohrejeme maslo s olejom.
  4. Na tuku opražíme cibuľku dozlatista.
  5. Vsypeme huby a dusíme ich domäkka.
  6. Voda ktorú pustí, by sa mala odpariť.
  7. Pridáme rascu, zamiešame, osolíme, okoreníme a vmiešame vajcia s nasekanou petržlenovou vňaťou.
  8. Podávame s chlebom alebo iným pečivom.
Vyprážané huby s vajcami servírované na tanieri a ozdobené čerstvou petržlenovou vňaťou.
www.theodehlicious.com

Možno sa vám budú hodiť naše recenzie panvíc s pokrievkou . Kto vyhral v našom porovnaní?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.