Výborné recepty na smaženice z húb 5x inak. Ktorý variant vyskúšate ako prvý?

Akonáhle začne počasie priať hubám, mnohí z nás sa vypravia do lesa.

S plným košíkom potom premýšľame, čo zo všetkých tých húb pripraviť.

Máme pre vás 5 vynikajúcich receptov na hubové smaženice, ktorým neodoláte!

Vyskúšajte verziu s vajcami, kozím syrom či krupicou.

Dobrú chuť!

Vyskúšajte aj naše najlepšie recepty na zapečené huby na 7 rôznych spôsobov!

Tipy na tú najlepšiu vyprážanicu

  • Na hubovú smaženicu sa jednoznačne odporúča zmes húb, ktorú by mali tvoriť mäkšie huby, ako sú hríby, kozáci, kremenáče či jedlé holubinky.
  • Smaženica nie je práve diétne jedlo, takže ich môžeme trochu odľahčiť použitím ďalších surovín alebo naopak, pri menšom množstve húb, ju nastaviť tak, aby bola rovnako sýta.
  • Na odľahčenie používame predovšetkým zeleninu . Dajú sa použiť rôzne druhy zeleniny, predovšetkým paradajky, papriky, cukety, karfiol, mrkva, zeler a ďalšie druhy zeleniny.

A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.