Hubové ragú s cestovinami

Hubové ragú s cestovinami

Ragú z hlivy ustricovej je skvelou vegetariánskou alternatívou k tradičnému mäsovému ragú, ktoré navyše skvele chutí. V kombinácii s cestovinami tak hravo vykúzlite úžasný obed či večeru!

Ingrediencie

  • 2 šálky nastrúhanej hlivy ustricovej
  • 2 nasekané strúčiky cesnaku
  • 1/2 šálky nakrájanej cibule
  • 340 g cestovín pappardelle
  • 1 šálka paradajkovej omáčky
  • 1/2 lyžice sójovej omáčky
  • 1/2 lyžice balzamikového octu
  • 1/4 hrnčeka strúhaného parmezánu
  • syr burrata na ozdobenie (voliteľne)
  • chilli, korenie a soľ podľa chuti

Postup

  • Začnite tým, že podusíte nakrájanú cibuľu a cesnak.
  • Ďalej pridajte korenie a dobre premiešajte.
  • Pridajte nakrájané huby.
  • Prilejte balzamikový ocot a sójovú omáčku a nechajte huby variť.
  • Pridajte paradajkovú omáčku a nechajte povariť.
  • Ragú premiešajte s uvarenými cestovinami, trochou vody z cestovín, nastrúhaným parmezánom a voliteľne posypte nastrúhaným syrom burrata!
Ragú z hlivy s cestovinami servírované na tanieroch s vidličkou.
www.lindseyeatsla.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.