Klasické fašírky z húb pozná snáď každý.
Ale čo také placky s japonskými hubami enoki?
Alebo napríklad so shiitake, syrom a escalivadou?
Prinášame vám jedinečné recepty na hubové fašírky , o ktorých ste určite ešte nepočuli!
Naše recepty
Tip na záver
Na tvarovanie je lepšie nechať hmotu trochu stuhnúť , lepšie sa potom tvaruje. Karbonátky môžeme tvarovať rôzne. Najčastejšie to asi budú menšie okrúhle placky.
Ak chceme väčšie rezne , potom radšej naozaj zo stuhnutej hmoty, tak sa nám podarí vytvoriť väčšie ploché rezne. Namiesto placiek alebo rezňov môžeme tvarovať aj valčeky, guličky, z veľmi stuhnutej hmoty vopred rozprestreté na plát, môžeme vykrojiť štvorce alebo obdĺžniky.
Stále vám v košíku zostalo mnoho húb? Skúste naše tipy na vynikajúce zapekané huby .
Pochutnali ste si? Pochváľte sa ostatným hubárom v komentároch.