Iné druhy klobás

Iné druhy klobás

Klobásy sú skvelou pochúťkou na všetky spôsoby, pozrite sa na pár receptov, ktoré si môžete jednoducho pripraviť:

Nakladané klobásy v octe

Budete potrebovať

  • biely ocot
  • vodu
  • soľ
  • chilli papričky alebo cesnak
  • korenie podľa chuti

Množstvo surovín závisí od vašej chuti, väčšinou sa udáva pomer vody a octu 1:1.

Postup prípravy

  • Najskôr začnite tým, že si prichystáte potrebný počet zaváracích pohárov a sterilizujete ich aj s viečkami.
  • Pripravte si nálev – do hrnca vlejte silný biely ocot, spolu so soľou, korením, pridajte celé chilli papričky alebo strúčiky cesnaku, záleží na vašom vkuse.
  • Naplňte sterilizované poháre voľne varenými klobásami a potom na ne nalejte vriaci roztok.
  • Klobásy úplne ponorte.
  • Uzavrite poháre a nechajte ich vychladnúť.
  • Klobásy takto môžu zostať po dobu jedného roka, ale najlepšie ich spotrebovať do troch až štyroch mesiacov.
Klobásy naložené v pohároch so zeleninou.
zdroj: discussions.texasbowhunter.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.