Iné údené delikatesy

Iné údené delikatesy

Existujú mnohé recepty s údeným mäsom , my vám prinášame aj ďalšiu údenú delikatesu, ktorá sa hodí napríklad ako pohostenie pre návštevu či rodinnú oslavu.

Zavarené údené klobásy

Budete potrebovať

  • údené klobásy
  • masť
  • zaváracie poháre
  • vodu

Postup prípravy

  • Pripravte si zaváracie poháre, ktoré poriadne sterilizujte a nechajte vysušiť.
  • Potom do nich naukladajte klobásy – stačí jeden rad.
  • Pridajte kúsok sadla a dolejte do ⅓ pohára vodou.
  • Takto pripravené poháre zaviečkujte a vložte do hrnca.
  • Nezabudnite, že poháre sa nesmú dotýkať – skladajte ich 1 centimeter od seba.
  • Varte jednu hodinu na 80 stupňov.
  • Po vychladnutí uskladnite.
Klobásy servríované na zelenine v panvici.
zdroj: carolinapride.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.