Jahňacie rebrá

Jahňacie rebrá

Jahňacie rebierka s cesnakom, chilli, brusnicami a čerstvými bylinkami sú oveľa lepšie ako vaše obľúbené rebrá, ktoré sa dávate obvykle v reštaurácii. Presvedčte sa sami!

INGREDIENCIA

  • 1 kg jahňacích rebierok
  • 3 chilli papričky
  • brusnice
  • 3 strúčiky cesnaku
  • vetvička rozmarínu a tymiánu
  • soľ, korenie
  • vetvičky brusnicu
  • 2 lyžice masla

POSTUP

  • Na masle sprudka opečieme osolené a okorenené rebrá.
  • Vyberieme ich a dáme orestovať nadrobno nakrájaný cesnak, rozmarín a tymián.
  • Zalejeme vývarom a necháme cca 5 minút odvariť.
  • Mäso, vetvičky brusnicu, brusnice aj omáčku dáme do pekáča, priklopíme a vložíme do vyhriatej rúry na 150 º C na 2,5 hodiny.
  • Odklopíme a pečieme ďalších 40 -60 minút.
  • Podávame ozdobené kúsky pečenej zeleniny.
Rebierka z jahňacieho pečená s cesnakom, chilli, brusnicami a čerstvými bylinkami, servírovaná na taieri so zeleninou.
www.kidgredients.com.au

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.