Jamkové pečivo s mandľami

Jamkové pečivo s mandľami

Príprava tohto pečiva je veľmi jednoduchá, rýchla a možno ho pripraviť už na začiatku adventu.

INGREDIENCIA

  • 300 g mletých lieskových orieškov
  • 200 g krupicového cukru
  • 1 vajce
  • 1 bielok
  • 100 g mandlí
  • trochu tuku na potretie plechu

POSTUP

  • Na kuchynskú dosku nasypte mleté ​​oriešky, cukor, celé vajcia a sneh z bielkov.
  • Vypracujte hladké cesto a vytvarujte malé guličky, ktoré sploštite prstom.
  • Preložte ich na plech vymastený tukom.
  • Do jamky vložte mandľu.
  • Pečte na miernej teplote.
Cukrovie plnené mandlí.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.