V dnešnej dobe sa snažíme hľadať aj také recepty, ktoré sa ľahko pripravujú, nie sú nijak náročné na suroviny a chutia skvele. To presne spĺňa aj táto skvelá pochúťka.
Ingrediencie:
- 1/2 kocky čerstvého masla
- 3/4 hrnčeka trstinového cukru
- 1 1/4 hrnčeka polohrubej múky
- 1 lyžička škorice
- 3 polovičky kompótovaných broskýň
Postup:
- Broskyne nakrájame na kocky a rozprestrieme do malej zapekacej misky vymastenej maslom.
- Posypeme posýpkou a uhladíme, aby bol každý kúsok broskyne zakrytý.
- Rúru predhrejeme na 170 stupňov a dáme piecť na cca 30 minút.
- Akonáhle je povrch zlatistý, môžeme crumble vybrať a nechať 15 minút odpočinúť, aby nebol taký horúci.
- Potom už len stačí naservírovať len tak samé, prípadne so zmrzlinou.