Jednohubky s hroznovým vínom

Jednohubky s hroznovým vínom

Poďme poškádliť naše chuťové bunky niečím trošičku iným, u nás možno trochu netradičným, a tým sú crostiny.

INGREDIENCIA

  • 500 g hrozna
  • lyžice olivového oleja
  • 1 francúzska bageta
  • 200 g syra s modrou plesňou (podľa vašej chuti)
  • troška medu

POSTUP

  1. Bagetku nakrájame na tenké plátky av rúre predhriatej na 200 stupňov opečieme dozlatista, asi 5 minút.
  2. Hrozno rozrežeme na pol, premiešame s olivovým olejom a na plechu dáme do rúry na rovnakú teplotu, ale necháme ich piecť asi 20 minút, kým nezmäknú a nezačnú po okrajoch hnednúť.
  3. Nakoniec položte plátky bagetky vychladnutým hroznom, syrom a pokvapkajte trochou medu.
Chlieb so syrom, hroznom a medom.
www.healthyseasonalrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.