Jemná glazúra s čokoládou

Jemná glazúra s čokoládou

Bohatá, lesklá a voňavá poleva, ktorú možno použiť nielen na zdobenie cukroviniek, ale aj tort.

Ingrediencie:

  • 1/2 šálky šľahačky
  • 100 g horkej či mliečnej čokolády
  • 1/4 šálky kukuričného sirupu
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu

Postup:

  1. Šľahačku dajte do malého hrnca a na stredne nízku teplotu ju začnite zahrievať.
  2. Pridajte kúsky čokolády a dôkladne miešajte.
  3. Za stáleho miešania pridajte tiež kukuričný sirup a vanilku.
  4. Miešajte až do doby, kým vznikne lesklá a hladká zmes.
  5. Polevu nechajte ľahko vychladnúť a môžete začať zdobiť.
Jemná glazúra s čokoládou.
zdroj: realhousemoms.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.