Jemná roláda z mletého mäsa

Jemná roláda z mletého mäsa

Lahodné pečené roládky, sú rýchly a jednoduchý recept na plnenú mäsovú roládu vyrobenú z tenkého plátku hovädzieho mäsa, plnený mletým bravčovým mäsom, zrolovaný, a potom zabalený v slanine.

Čo budeme potrebovať

  • 4 tenké plátky hovädzieho mäsa
  • 200 g mletého bravčového mäsa
  • 4 plátky slaniny
  • 1/2 lyžičky oregana
  • 1/4 lyžičky soli
  • 4 vetvičky čerstvého rozmarínu
  • 1-2 lyžice olivového oleja

Postup

  • Do strednej misy pridajte mleté bravčové mäso, oregano a soľ, premiešajte, aby sa spojili.
  • Na pracovnú plochu položte jeden plátok hovädzieho, pridajte 1/4 bravčovej zmesi, prehnite boky hovädzieho mäsa a zrolujte.
  • Rolku zabaľte do 1 – 2 plátkami slaniny a zaistite povrázkom, kam zaviažete aj vetvička rozmarínu.
  • Mäso, pokvapkajte olivovým olejom a posypte trochou soli, pečte v rúre na 150 stupňov.
  • Necháme 3 minúty odležať, odstránime špagát a nakrájame a podávame.
Malé roládky z dvoj kombinácie mäsa.
Zdroj: thedutchtable.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.