Jednoduchá, ale napriek tomu vynikajúca. Dáte si ju s cestovinami alebo zeleninou? Všetko je na vás.
INGREDIENCIA:
- 1 hrnček polotučného mlieka
- 4 lyžice hladkej múky
- ¼ lyžičky soli
- 45 g strúhaného čedaru
- ¼ lyžičky čierneho korenia
POSTUP:
- V ¼ hrnčeka mlieka si rozmiešajte múku a dajte variť.
- Hneď pridajte zvyšok mlieka, soľ, korenie a priveďte za stáleho miešania do varu.
- Nechajte variť 10 minút do zhustnutia.
- Nakoniec vmiešajte nastrúhaný čedar a miešajte do úplného rozpustenia.
Tú najhladšiu štruktúru omáčky dosiahnete pomocou ponorného mixéra. Inšpirujte sa pri výbere recenziami tyčových mixérov .