Jemná syrová omáčka s čedarom

Jemná syrová omáčka s čedarom

Jednoduchá, ale napriek tomu vynikajúca. Dáte si ju s cestovinami alebo zeleninou? Všetko je na vás.

INGREDIENCIA:

  • 1 hrnček polotučného mlieka
  • 4 lyžice hladkej múky
  • ¼ lyžičky soli
  • 45 g strúhaného čedaru
  • ¼ lyžičky čierneho korenia

POSTUP:

  • V ¼ hrnčeka mlieka si rozmiešajte múku a dajte variť.
  • Hneď pridajte zvyšok mlieka, soľ, korenie a priveďte za stáleho miešania do varu.
  • Nechajte variť 10 minút do zhustnutia.
  • Nakoniec vmiešajte nastrúhaný čedar a miešajte do úplného rozpustenia.
Omáčka z čedaru sa hodí nielen k cestovinám.
zdroj: fifteenspatulas.com

Tú najhladšiu štruktúru omáčky dosiahnete pomocou ponorného mixéra. Inšpirujte sa pri výbere recenziami tyčových mixérov .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.