Jogurtová bábovka recept

Jogurtová bábovka recept

INGREDIENCIA

  • 400 g polohrubej múky
  • 200 g cukru kryštál
  • 2 lyžice rastlinného olej
  • 3 vajcia
  • 1 veľký biely jogurt (300 g)
  • prášok do pečiva
  • vanilkový cukor

POSTUP

  1. Žĺtky rozšľaháme s kryštálovým a vanilínovým cukrom, pridáme olej, vodu a jogurt.
  2. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a na záver sneh z bielkov.
  3. Nalejeme do formy.
  4. Pečieme pri 180 ° C asi 45 minút.
  5. Servírujeme posypané práškovým cukrom, dozdobíme ovocím.
Variáciou na klasickú bábovku je jogutová bábovka.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.