Jogurtové vdolky bez kysnutia

Jogurtové vdolky bez kysnutia

Nemáte čas čakať, až cesto vzíde? Máme pre vás alternatívu, ktorou sú vyprážané vdolky bez kysnutia.

INGREDIENCIA

  • 1 a ½ hrnčeka hladkej múky
  • 1 lyžička kypriaceho prášku
  • ½ hrnčeka bieleho jogurtu
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 vajcia
  • 3 lyžice cukru
  • olej na vyprážanie

Na podávanie:

  • kyslá smotana
  • ovocie

POSTUP

  • Vajcia si zmiešame s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme jogurt a zamiešame.
  • Pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom.
  • Z hustejšieho cesta tvoríme v nižšej vrstve rozpáleného oleja vdolky, ktoré vyprážame z každej strany dozlatista asi minútu.
  • Podávame s kyslou smotanou a obľúbeným ovocím.
Jogurtové vdolečky s kyslou smotanou a ovocím.
bunch.woolworths.com.au

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.