Kačica na grile s rozmarínom

Kačica na grile s rozmarínom

Delikátne kačacie mäso na grile s bylinkovou príchuťou. Skvelý tip na letnú grilovačku.

INGREDIENCIA:

  • ¼ hrnčeka worcestrovej omáčky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • ½ lyžičky ostré omáčky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • rozmarín
  • tymian
  • ¼ lyžičky korenia
  • 8 kačacích pŕs s kožou

POSTUP:

  • V mise si zmiešajte olej, prelisovaný cesnak, rozmarín, tymian, soľ, korenie, worcester a ostrú omáčku.
  • V tejto zmesi nechajte kačicu marinovať aspoň 30 minút.
  • Opekajte na stredne rozpálenom grile asi 5 minút z každej strany.
  • Všetko je závislé na veľkosti pŕs, teplote grilu, ale aj vašej požadovanej miere prepečenosti.
  • Ideálna teplota mäsa je zhruba 58 °C.
Grilované kačacie prsník s rozmarínom a tymianom.
youtube.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.