Extra jemná krémová roláda s plnou chuťou kakaa a smotany, ktorú si vychutnajú všetci milovníci čokolády.
INGREDIENCIA
Cesto
- základné piškótové cesto
- 2 lyžice pravého kakaa
Krém
- 250 ml smotany na šľahanie (33 %)
- 100 g čokolády na varenie (ideálne s vyšším percentom kakaa)
POSTUP
- Opäť použite klasický postup prípravy piškótového cesta, iba s tým rozdielom, že k múke primiešate kakao.
- Dobu chladnutia cesta využite na prípravu náplne.
- Čokoládu nalámte na kúsky a vložte do misy
- Dajte do vodného kúpeľa, prilejte k čokoláde polovicu smotany a nechajte ju rozpustiť.
- Do hladkého krému nalejte zvyšok smotany.
- Premiešajte a nechajte vychladnúť.
- Potom vyšľahajte do tuhej šľahačky.
- Krém rozotrite na vychladnuté piškótové cesto a zarolujte.
- Môžete presvetliť posypom z práškového cukru.