Najlepšie recepty na stehno z diviaka v 5 rôznych obmenách! Inšpirujte sa

Viete, aká časť diviaka je považovaná za najchutnejšiu?

Stehná, predovšetkým jej vrchný šál.

Pozrite sa na rozmanité možnosti jej prípravy v našich receptoch z diviačej stehna!

Skvelé chutí s kapustou, na víne aj na smotane.

Ktorý variant vyskúšate ako prvý?

Stehno je najlahodnejšia časť diviaka

Kančie mäso je charakteristické svojou červenou farbou a jemnou štruktúrou, ktorá je ale pretkaná tukovými žilkami.

Kancové stehno alebo zadná noha patrí k tým častiam diviaka, z ktorých sa pripravuje najviac rozmanitých pokrmov. Kančie stehno samé o sebe je tvorené niekoľkými rôznymi svalmi, vrchným šálom, orechom a spodným šálom.

Stehno je oproti iným častiam ľubovejšie, hodí sa preto aj na prípravu najrôznejších medailónikov a steakov, ale všeobecne tiež na pečenie či dusenie. Na prípravu guláša je možné diviačie stehno tiež použiť, ale častejšie sa používa pliecko alebo prerastené krkovice

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.