Alebo by ste si radšej pochutnali na týchto kapustových fašírkach s mäsom?
INGREDIENCIA:
- 500 g bravčového pleca
- 500 g kelu
- 2 vajcia
- 2 a ½ rožku
- mlieko
- strúhanka
- 1 malá cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- korenie
- soľ
- rasca
- majorán
- olej
POSTUP:
- Kel si nakrájajte na tenko a dajte nachvíľu uvariť do horúcej osolenej vody.
- Po uvarení kel poriadne sceďte.
- Mäso si pomeľte spolu s cibuľou, pridajte kel, vajcia, pretlačený cesnak, korenie, soľ.
- Rožky si natrhajte a pokropte trochou mlieka a pridajte k zmesi.
- Všetko spolu zmiešajte, vytvarujte placky a obaľujte v strúhanke.
- Vymažte na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.