Pripravte si naše recepty na fašírky z kelu a mäsa. Vyskúšajte sviežu alternatívu!

Vyskúšajte najlepšie recepty na kelové fašírky s mäsom!

Je to skvelá alternatíva k tým klasickým.

Sú ľahšie, výživnejšie, jednoduchšie na prípravu a chutia úplne božsky.

Ochutnajte ich s nami.

Ako skladovať zvyšné kelové fašírky?

Chladničky: Zvyšky môžete skladovať vo vzduchotesnej nádobe v chladničke po dobu až štyroch dní.
Mraznička: Zvyšné mäsové guličky môžete až na 60 dní zmraziť. Jednoducho vložte mäsové guličky do mraziacej nádoby alebo mraziaceho vrecka.
Rozmrazovanie: Pred podávaním vždy cez noc nechajte zvyšky rozmrznúť v chladničke.
Ohrev : Ak chcete guličky znovu ohriať, vložte ich do misky vhodné do mikrovlnnej rúry a ohrievajte jednu až tri minúty, v závislosti na tom, koľko ich v miske máte. Alebo ich vložte do zapekacej misky, zakryte ich a pečte pri 180 stupňoch po dobu 15 až 20 minút.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.