Kapustové placky so syrom

Kapustové placky so syrom

Tieto skvelé fašírky so kelom si môžete pokojne ugrilovať na grilovaciu párty a prekvapiť tak svoju rodinu či priateľov.

INGREDIENCIA:

  • 2 hrnčeky uvareného karfiolu
  • 1 hrnček uvarené quinoy
  • ½ hrnčeka nakrájaného kelu
  • ½ hrnčeka nastrúhanej cukety
  • ½ hrnčeka kukurice
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 vajcia
  • ½ -1 hrnček strúhanky
  • ¼ -½ hrnčeka strúhaného syra
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička čierneho korenia
  • 1 a ½ lyžičky korenia na steaky
  • kokosový (alebo iný) olej na vyprážanie

POSTUP:

  • Nastrúhajte si cuketu aj so šupkou nahrubo.
  • Osoľte ju a nechajte ju vypotiť.
  • Zatiaľ si roztlačte karfiol, pridajte k nemu kukuricu.
  • Cuketu zabaľte do utierky a vytlačte z nej prebytočnú šťavu.
  • Pridajte ju ku karfiolu a kukurici.
  • Následne pridajte aj kel, quinu, prelisovaný cesnak, syr, soľ, korenie, korenie na steaky, strúhanku a vajcia.
  • Všetko dôkladne premiešajte a tvorte placky.
  • Vymažte z oboch strán na panvici dozlatista.
Karbonátky s kelom s cuketou, kukuricou a quinoou.
twoofkindscook.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.