Dezerty si môžete vychutnať aj v nízkosacharidovom variante. Stačí na to využiť prírodné sladidlá a pochutnáte si na lahodnom výsledku.
INGREDIENCIA:
- 1/4 hrnčeka tmavého kakaa
- 2 lyžice kokosovej múky
- 3 vajcia
- ½ hrnčeka erytritolu
- 1 lyžička vanilky
- ¾ hrnčeka rozpusteného masla
- ¼ hrnčeka nasekanej čokolády bez cukru
- štipka soli
POSTUP:
- V jednej mise si zmiešajte múku so soľou a kakao, v druhej vajce s erytritolom, vanilkou a miešajte do nadýchanej peny.
- Maslo si rozpustite spolu s čokoládou a nechajte vychladiť.
- Potom ho pridajte k vaječnej zmesi a následne primiešajte múčnu zmes.
- Nalejte do zapekacej misy (asi 20×20 cm).
- Pečte pri 165 ° C asi 50 minút.