Tieto stripsy s bravčovou kožou majú nízky obsah karbohydrátov a sú zvonku krásne chrumkavé a vo vnútri neuveriteľne šťavnaté!
Ingrediencie
- 1/2 šálky majonézy z avokádového oleja
- 70 g drvenej bravčovej kože
- 1/4 šálky srvátkového proteínového prášku
- 1/2 lyžičky sušeného cesnaku
- 1/2 lyžičky papriky
- 700 g kuracích pŕs (nakrájaných na 12 prúžkov)
Postup
- Predhrejte rúru na 200 °C.
- Plech vyložte alobalom a vymastite tukom podľa vášho výberu.
- Pripravte si dve plytké stredné misy.
- Do jednej dajte majonézu a do druhej vložte bravčovú kožu, ktorú zmiešajte so srvátkovým proteínovým práškom, sušeným cesnakom a paprikou.
- Vložte kuracie prúžky do misy s majonézou.
- Vezmite z misky kurací prúžok a odstráňte prebytočnú majonézu.
- Potom prúžok vtlačte do zmesi s bravčovou kožou a poriadne ho zo všetkých strán obaľte.
- Umiestnite na plech.
- Opakujte so zvyšnými kuracími prúžkami.
- Pečte 12-15 minút, kým sa neupečú.
- Potom v rúre zapnite funkciu gril a grilujte stripsy ďalšie 1 – 2 minúty.