Klasická sekaná

Klasická sekaná

Jednoduchý a overený recept na domácu sekanú z hovädzieho a bravčového mäsa. Ako prílohu môžete zvoliť sladkú kapustu a zemiaky.

INGREDIENCIA:

  • 2 vajcia
  • 250 g mletého hovädzieho mäsa
  • 250 g mletého bravčového mäsa
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 4 lyžice strúhanky
  • 1 lyžička soli
  • ½ hrsti nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 lyžička horčica
  • 1 lyžica oleja

POSTUP:

  • Mäso si zmiešajte s najemno nakrájanou cibuľou a prelisovaným cesnakom.
  • Osoľte, okoreňte, pridajte petržlenovú vňať, vajcia, horčicu a premiešajte.
  • Nakoniec pridajte strúhanku, premiešajte a vytvarujte šišku.
  • Dajte do pekáča a prelejte rozohriatym olejom.
  • Pečte pri 200 °C približne 50 minút.
Recept na sekanú z kvalitného mäsa.
cosmopolitancornbread.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.