Chleba z domácej pekárne chutí náramne. Tento recept pripomína ľahký toastový chlieb. Môžete si ho dopriať na raňajky potretý napríklad vašou obľúbenou marmeládou.
Ingrediencie:
- 1 hrnček vlažnej vody (cca 45 °C)
- 2 lyžice bieleho cukru
- 1 balíček sušeného droždia
- 2 lyžice rozpusteného masla
- 2 lyžice oleja
- 2 hrnčeky svetlej chlebovej múky
- 1 lyžička soli
Postup:
- Do domácej pekárne si nalejte vodu, nasypte do nej cukor a pridajte droždie.
- Nechajte 10 minút odležať.
- Potom pridajte maslo, olej, múku a soľ.
- Pečte na základný program (svetlý bochník).
Vyskúšajte aj naše neodolateľné recepty na polievky z chleba , ktoré zasýtia, zahrejú aj osviežia!