Klasický králik na smotane ako od babičky

Klasický králik na smotane ako od babičky

Čo tradičnejšieho ešte uvariť ako králika na smotane? Vyskúšajte toto pomerne rýchle a dobré jedlo, ktoré sa hodí aj na Veľkú noc.

INGREDIENCIA

  • 1 králik
  • 1 téglik sladkej smotany
  • mletá sladká paprika
  • soľ
  • korenie
  • cibuľa
  • hladká múka
  • masť

POSTUP

  1. Králika umyte a naporciujte.
  2. Mäso osoľte a okoreňte.
  3. V kastróle osmažte na tuku nadrobno nakrájanú cibuľu, pridajte králičie mäso a opečte.
  4. Posypte mletou paprikou, podlejte a duste domäkka.
  5. Akonáhle je králičie mäso hotové, zahustite šťavu smotanou, v ktorej ste rozmiešali múku.
  6. Povarte ešte chvíľu a môžete podávať so žemľovou knedľou.
Kusy králika v smotanovej omáčke servírované na tanieri.
www.simplyrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.